Organizacija ESD i IPC obuke

Preko sopstvenog osoblja i postojeće saradnje sa domaćim i inostranim partnerima, Grosvenor može da obezbedi obuku u klijentovim ili sopstvenim prostorijama u oblastima zaštite od elektrostatičkog pražnjenja (ESD zaštita) i međunarodnih standarda i prakse za elektronsku industriju (IPC).

Elektrostatičko pražnjenje (ESD) je realna opasnost za kvalitet i pouzdanost elektronskih uređaja, njena prevencija je postala prioritet u proizvodnji elektronskih sklopova.

IPC standardi preciziraju osnovne procedure za proizvodnju elektronskih i električnih kablova, kao i obeležavanje prihvatljivog kvaliteta, na nekoliko nivoa. IPC standardi zahtevaju kontrolu svih proizvoda i procesa koji se koriste u proizvodnji, da bi se utvrdio određeni nivo kvaliteta, koji je potreban za IPC i koji će se odnositi na svakog proizvođača.

Grosvenorove obuke poboljšavaju performanse kompanija iz elektronske i automobilske industrije kroz treninge i sertifikacije u ova dva pravca koja su obavezna  za bilo kog proizvođača elektronske opreme ili kablova.